20+ tausaga o le poto masani i pisinisi!

Su'esu'ega maketi o alamanuia masini palasitika

Ona o le faʻaofiina o tekinolosi faʻapitoa mai fafo, ua faʻaleleia atili ai e le pisinisi masini palasitika a Saina le tulaga faʻapitoa o oloa, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o tau o oloa, e ala i le suʻesuʻeina ma le malosi o le maketi faavaomalo, faʻateleina le faʻatau atu o oloa masini palasitika e mafai atoatoa.

Mai le vaaiga o atunuu e auina atu i fafo ma itulagi o oloa masini palasitika a Saina, o le maketi i sisifo o Europa e maualuga manaoga i luga o tulaga faʻapitoa ma le lelei o oloa, lea e faigata pea mo Saina ona ulufale.O Iapani e maualuga pa puipui ma tekinolosi ma e le o se nofoaga autu e auina atu i fafo.E ui lava o le Iunaite Setete o loʻo i ai se tulaga maualuga o tekinolosi, ae o manaʻoga foi e tele-tulaga, i tausaga taʻitasi e faʻaulufale mai ai lo latou lava le lava pe le manaʻo e gaosia oloa, o masini palasitika o se tasi oi latou.I le taimi nei, o nisi o a tatou oloa ua ulufale atu i le maketi a Amerika, ma i le lumanaʻi, o le a iai ni atinaʻe.

O maketi a Asia i Sautesasae ma Hong Kong o maketi faʻatau atu masani mo masini palasitika, ma o le manaʻoga i nei itulagi e faʻamoemoe e faʻatupulaʻia i le taimi lona sefulu lima tausaga o le Fuafuaga, aemaise lava Vietnam.

I tausaga talu ai nei, ona o le atinaʻeina o taavale, mea faigaluega fale ma pisinisi fesoʻotaʻiga, ua faʻateleina ai e Initia le tele o manaʻoga mo oloa palasitika, ma o le manaʻoga e faʻamoemoe e faʻalauteleina i nai tausaga o lumanaʻi.O le mea lea, o Initia o Saina oloa masini palasitika e suʻesuʻe malosi le maketi.

O nisi o atunuu suauʻu ma itulagi i Sasaʻe Tutotonu, e pei o Iran, United Arab Emirates, Yemen, Saudi Arabia, ma isi, e maualuga le tupe maua mai fafo ma le faʻatupulaia o manaoga mo masini palasitika.

O Rusia ma Europa i Sasa'e e tele le gafatia ma o se tasi foi o maketi tele a Saina.O atunuu nei e leai se malosi e gaosia ai masini palasitika i totonu, faʻalagolago i oloa mai fafo.E le gata i lea, o Amerika i Saute ma Aferika e mafai foi ona avea ma maketi mo le auina atu i fafo e Saina o masini palasitika.

Mai le auina atu i fafo o tupe mai fafo ma le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, e faʻatatau i le 2005 ma le 2010, o le a oʻo atu le oloa i le 17 miliona DOLLAR ma le 30 afe tala, o le aofaʻi o oloa e oʻo atu i le 10 afe ma le 15 afe seti.

I se faapuupuuga, mai le vaaiga o le gafatia maketi, masini palasitika o se alamanuia e tele le atinaʻe gafatia, ae o se pisinisi manuia o le oso aʻe o le la.


Taimi meli: Iuni-03-2019